Image

Vår historia

I över 140 år har vi satt standarden för färskost och tillhandahållit en utsökt och härligt krämig smak. Som en vän finns vi alltid här för dig.

En vän i kylskåpet

Du kan lita på Philadelphia för att skapa enkla och goda rätter som många gillar. Vare sig det garneras med på rökt lax, kompletterar kallskuret eller bres generöst på nybakat bröd är Philadelphia perfekt till alla sorters mat.

Vänner finns alltid där när du behöver dem 

Vi ser oss själva som en riktigt god vän till mat. Vi livar upp frukostar, luncher och middagar samt ger dig underbara mellanmål. Och som alla vänner finns vi här både i med- och motgångar.  Du kan alltid lita på att med Philadelphia blir det enkelt och gott att föra vänner samman. Vi finns här för livets ljuva stunder – och även de andra stunderna, så klart. 

Du har en vän i Philly

Image

En vän som skapar vänskap

Har du en vän som du kan bjuda hem även om det inte är perfekt städat? Ring dem. Vi hjälper dig med något gott att bjuda på. 

Image

Din vän i kylskåpet

Det tar bara några minuter att ordna mellanmål efter jobbet, kreativa rätter att bjuda på, till och med snabba frukostar för någon som har bråttom till skolan.

Image

En god vän till maten

Många vill hänga med Philly – till och med annan mat i köket. Det är dags att piffa upp de där kexen eller tomaterna du nästan glömt bort. En klick Philadelphia ger dem nytt liv.

Vänner sedan 1872

150 år är en lång vänskap. Så här har vi hållit liv i den.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

Image

William lawrence

1872 – Kan du tro det? Allt började i New York

Mejeristen William Laurent uppfann den första färskosten i New York, för att ge ostmarknaden en fräschare och fylligare smak.

Det finns inga dumma frågor

Visa alla vanliga frågor och svarImage