Krämig tryffelpasta med hyvlad champinjon
4 Portioner
Förberedelser tid:10 min 
Total tid:15 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Koka upp pastavatten med salt i en kastrull.

    2. 2

      Stek löken i olja i en djup stekpanna/kastrull, låt steka tills den blivit mjuk.

    3. 3

      Häll på 1 dl vatten (eller vitt vin) i löken. Rör i Philadelphia Tryffel och smaka av med salt och peppar.

    4. 4

      Koka pastan enligt instruktioner på paket, häll av vattnet.

    5. 5

      Lägg över pastan i Philadelphia-såsen, vänd runt.

    6. 6

      Servera i djupa tallrikar och toppa med paprika och champinjoner. Toppa med hackad gräslök och svartpeppar.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Blomkålsrisotto med Philadelphia Tryffel

    clockTotal tid:30 min