Krämig risotto med Philadelphia Tryffel
4 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Risotto Hetta upp olja i en kastrull och stek löken mjuk i några minuter under omrörning.

    2. 2

      Vänd i riset och stek någon minut, häll på vinet och låt koka in.

    3. 3

      Häll på 2-3 dl buljong i taget och låt sjuda in i riset under omrörning, fortsätt i ca 17-20 minuter.

    4. 4

      Smaka på riset så det är al dente, vänd i Philadelphia och smaka av med salt och peppar.

    5. 5

      Lägg upp på tallrik och toppa med bönblandningen (se recept nedan).

    6. 6

      Bönor Häll av vätskan från bönorna och skölj med kallt vatten, låt rinna av och lägg sen i en bunke.

    7. 7

      Blanda i persilja, finhackad vitlök, rivet citronskal, olivolja. Smaka av med salt och peppar.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Blomkålsrisotto med Philadelphia Tryffel

    clockTotal tid:30 min