Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
2
Hacka vitlöken fint. Skiva svampen. Smält smöret i en kastrull och stek vitlöken och timjanen på medelvärme i 1 minut.
3
Tillsätt svampen och koka tills svampen vätskat av sig.
4
Rör i Philadelphia och värm på svag värme tills osten har smält. (Passa så att det inte kokar).
5
Grovhacka persiljan och riv parmesanen. Strö över hälften av den rivna parmesanosten, hälften av persiljan och smaka av med nymald svartpeppar.
6
Häll av pastavattnet och blanda den kokta pastan med Philadelphia-såsen.
7
Toppa med resten av parmesanosten och persiljan innan servering.
Det finns inga dumma frågor