Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Hel cheesecake:
Mixa drömmarna till ett fint smul. Smält smöret och blanda ihop med kaksmulet till en formbar massa.
Täck botten på en springform (diameter 23 cm) med bakplåtspapper och tryck ut kaksmulmassan i den. Ställ i kylskåpet medan du gör fyllningen.
Vispa samman Philadelphia, strösocker, flädersaft och vaniljpulver till en jämn och krämig smet. Vispa upp vispgrädden och vänd försiktigt ihop den med den krämiga Philadelphiasmeten.
Bre ut smeten i springformen och låt stå i kylskåpet för att stelna i minst 4 h innan servering.
Skär jordgubbarna i mindre bitar och blanda ihop dem med citronsaft. Toppa tårtan med jordgubbarna. Garnera även med citronmeliss.
2
Cheesecake i glas:
Smula drömmarna i botten på 4 glas.
Vispa samman Philadelphia, strösocker, flädersaft och vaniljpulver till en jämn och krämig smet. Vispa upp vispgrädden och vänd försiktigt ihop den med den krämiga Philadelphiasmeten.
Fördela i glasen och låt stå i kylskåp och stelna fram till servering. Toppa med citronmarinerade jordgubbar.
3
Cheesecakesnittar:
Vispa samman Philadelphia, strösocker, flädersaft och vaniljpulver till en jämn och krämig smet. Vispa upp vispgrädden och vänd försiktigt ihop den med den krämiga Philadelphiasmeten.
Bred ut smeten på drömmarna och låt stelna i kylskåp. Halvera jordgubbarna och lägg en jordgubbe på varje cheesecakesnitt.
Det finns inga dumma frågor