Blomkålsrisotto med Philadelphia Tryffel
4 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Stek upp lök & fänkål i olja tills den är mjuk. Häll på vin och buljong och koka upp, låt sjuda i 5 minuter.

    2. 2

      Vispa i Philadelphia Tryffel. Låt koka upp under omrörning och smaka av med salt och peppar.

    3. 3

      Vänd i blomkålsris och rör om tills risotton har fått en krämig konsistens. Smaka av.

    4. 4

      Servera i djupa tallrikar. Toppa eventuellt risotton med en lätt sallad gjord på blomkålsblad, rädisa och örter som smaksatts med vinäger och salt. Brödkrutonger adderar krispighet.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Blomkålsrisotto med Philadelphia Tryffel

    clockTotal tid:30 min